Museo Historia Natural
Londres

National History MuseumNatural History MuseumSolar Shading behind a glass facadeSolar Shading Fins at the NHM

Project Details:

  • Location: London

Brief:

The first phase of the Darwin Centre at the Natural History Museum benefits from solar shading, structural glazing, curtain walling and smoke ventilation schemes designed and supplied by Colt.

Overview

The stunning south facade spans some 35m by 25m, and incorporates a glazed outer wall, with automatic glass vents at high level to allow natural ventilation of the cavity, manufactured from Thermospan toughened structural glass panels, hung from large bespoke castings.

Behind the Structural glazing panels are banks of bespoke perforated solar shading fins, which as well as solar protection, also provide maximum light entry and external vision. With over 20 standard profiles, fins are available as one-piece extrusions in widths up to 400mm and as multiple clipped together extrusions in widths up to 1050mm.

Información relacionada

Introducción a la protección solar

Introducción a la protección solar

Productos Colt protección solar

Gama de productos Colt para protección solar

Proyectos Colt

Proyectos Colt